(Sport)blessurebehandeling

Plan een behandeling in

Running Solutions is gespecialiseerd in het voorkomen én genezen van hardloopblessures. Door te focussen op jouw specifieke sport en bewegingspatroon, brengen wij je binnen no-time weer terug op jouw topniveau.

Analyse

Na een intake gesprek kijken we via een statische bewegingstest hoe jouw spieren en gewrichten bewegen. Vervolgens filmen we je tijdens het uitoefenen van jouw sport. Op basis van beide tests maken we een grondige analyse van je sterke en zwakke punten. Je krijgt een heldere (paramedische) diagnose over de oorzaak van je blessure(s).

Behandeling

Via de behandeling vergroten we de beweeglijkheid van de geblesseerde spieren en/of gewrichten. We geven je kracht- en coördinatieoefeningen op maat waarbij je bewust werkt aan je zwakke punten. Dit vertalen we door naar jouw specifieke sport of bewegingssituatie. Zo kun je de verbeteringen direct in jouw bewegingspatroon integreren.

Nazorg

Als we je weer terug op je niveau hebben gebracht, zorgen we er ook voor dat je daar blijft. We geven je specifieke oefeningen en tips mee om je lichaam ook in de toekomst blessurevrij te houden. Met onze nazorg zorg je ervoor dat je lichaam zijn taken juist blijft uitvoeren. Zo val je niet meer terug in slechte bewegingsgewoontes.

Gespecialiseerd in de hardloopsport
Ervaring vanuit de wereldtop
Zowel blessure-als preventieve behandeling
Zo snel mogelijk weer presteren
1
×
Hallo, kan ik iets voor je betekenen?