OVER ONS

Running Solutions is een sportmedisch centrum voor de hardlopende mens, in welke sport dan ook. Wij helpen sporters met het ontwikkelen van een efficiënte en gezonde loopstijl, zodat de kans op blessures tot een minimum wordt beperkt. Bij blessures zorgen wij voor het snelste traject naar herstel. Dit doen we voor hardlopers, sprinters, voetballers, hockeyers, basketballers, handballers, korfballers en elke andere sport waarbij hardlopen een rol speelt.

Bij Running Solutions benaderen we de sporter op een individuele en holistische manier. We bekijken het gehele plaatje van loopstijl, blessuregeschiedenis, werksituatie en andere factoren om een behandeling of coaching op maat te bieden, toegespitst op jouw unieke lichaamsbouw en levenssituatie. Onze missie is om je sneller, sterker en langer te laten hardlopen. Door je stabiliteit en techniek te verbeteren en bij blessures de achterliggende oorzaak op te sporen, brengen wij je naar jouw topniveau.

Wij geloven dat ieder mens blessurevrij en pijnloos kan hardlopen, mits het op de goede manier gebeurt. Running Solutions helpt daar graag bij. Je kunt bij ons terecht voor blessurebehandelingen, hardloopanalyses, groepstrainingen en trainingsschema’s op maat.

Neem gerust contact op  voor een boeking of vrijblijvende kennismaking.

Jorin Kamps – Oefentherapeut Mensendieck

Als ervaren paramedisch therapeut begeleidt Jorin talloze hardlopers en sporters om blessurevrij hard te lopen en het beste uit zichzelf te halen. Jorin werkt een aantal maanden per jaar in Kenia, waar hij als oefentherapeut vele topatleten begeleidt, waaronder de voormalige wereldrecordhouder op de marathon Wilson Kipsang (2:03:23, Berlijn 2013).

Tijdens zijn studie Oefentherapie Mensendieck heeft Jorin zich gespecialiseerd in het hardlooppatroon en het behandelen van sportblessures. Hij kent elke spier, pees en gewricht in het menselijk lichaam en weet wat ervoor nodig is om ze optimaal te laten samenwerken.

Jorin loopt al hard sinds zijn 8e jaar. Hij heeft gewerkt met verschillende Nederlandse toptrainers en draait als hardloper mee in de Nederlandse subtop, met een vierde plaats op het NK steeple chase en de marathon in 2.34.44 als beste prestaties.

Bas Masteling – Fysiotherapeut

Bas heeft een bachelor in Bedrijfs-Economie (HES Amsterdam) en Fysiotherapie (Int. Hoge School Thim van der Laan). Van jongs af aan is hij gefascineerd door beweging. Voldoende en juist bewegen is voor hem een must om een gezond lichaam te hebben en te behouden. Als sporter (atletiek, klimmen, mountainbiken) weet hij hoe het voelt om met een blessure tijdelijk uitgeschakeld te zijn

Zijn behandelingen zijn er op gericht om de klant toch aan het sporten te houden en indien mogelijk uit te breiden. Bas’ specialismen zijn dry-needling, en hardloop gerelateerde klachten.

Bas heeft een ruime ervaring in het behandelen van sporters. De afgelopen jaren was hij een vaste waarde als fysiotherapeut op de diverse NK’s Atletiek in Amsterdam. Daarnaast begeleid hij de dames en heren ere-divisie competitieteams van atletiekvereniging Phanos uit Amsterdam.

Paul Zwama – Hardloopcoach en Top marathon loper

Met jaren ervaring als vitaliteitscoach, ondersteunt paul bedrijven om hun personeel gezond en vitaal te houden op zowel het fysieke als mentale vlak. Dit doet hij d.m.v. persoonlijk advies, lezingen en beweegprogramma’s.

Daarnaast is Paul marathon loper, met als beste tijd 2.18:19! Daarnaast heeft Paul een mooi trackrecord waarbij hij in 2014 Nederlands Kampioen op de marathon werd!

Paul is bij Running Solutions actief voor hardlooptrainingen en hardloopanalyses! Paul gaat samen met jou aan de slag om je looptechniek te verbeteren.

Gespecialiseerd in de hardloopsport
Ervaring vanuit de wereldtop
Zowel blessure-als preventieve behandeling
Zo snel mogelijk weer presteren
1
×
Hallo, kan ik iets voor je betekenen?