Onze locaties
Holendrechterweg 21B - Ouderkerk a/d Amstel & Van Hallstraat 617 - A'dam

Hardlopen serieus aanpakken?

Dat kan met een persoonlijk hardloopschema van Running Solutions!

Persoonlijke aandacht

persoonlijk hardloopschema

Running Solutions is gespecialiseerd in het helpen van hardlopers. Dit doen wij door ze te helpen met het voorkomen van blessures door een goede en gezonde loopstijl te ontwikkelen. Een onderdeel van het ontwikkelen van een goede loopstijl is het toepassen van een hardloopschema aangepast op jouw niveau. Met persoonlijke aandacht en flexibele schema’s op maat gemaakt, helpen wij je met het behalen van jouw persoonlijke doelen op het gebied van beweging en hardlopen.

Voordelen hardloopschema

Door gebruik te maken van een hardloopschema van Running Solutions loop je niet alleen minder kans op het krijgen van een blessure maar ben je ook verzekerd van professionele begeleiding. Tijdens het opstellen van het hardloopschema kijken we namelijk naar jouw huidige hardloopniveau, je trainingsgeschiedenis en je persoonlijke doelen. Heb je al eerder meegedaan aan wedstrijden? Dan kijken we ook naar je eerder gelopen wedstrijden en de tijden die je toen behaald hebt. Met behulp van deze informatie creëren wij vervolgens een hardloopschema op maat.

Coaching op maat

Tijdens de trainingsperiode kijken we niet alleen naar jouw looptechniek maar houden we ook rekening met je huidige niveau. Wij zorgen voor een goede opbouw van belasting waardoor je goed uitgedaagd wordt en je minder kans hebt op blessures. Daarnaast leveren wij gevarieerde en uitgebalanceerde trainingen die zorgen dat jouw basis hardlooptempo en looptijden verbeteren. Tijdens deze trainingen maken wij gebruik van hartslagzones om je specifieker en evenwichtiger te laten trainen. Ook geven wij je tijdens de gehele trainingsperiode persoonlijke feedback via Whatsapp of e-mail. Hierdoor weet je precies waar je staat en heb je altijd de gelegenheid om vragen te stellen wanneer jij dat wilt.

Direct een persoonlijk hardloopschema aanvragen?

Wil jij graag gebruik gaan maken van een hardloopschema van Running Solutions? Neem dan direct contact op en maak een afspraak voor een adviesgesprek en analyse!