Hardlooptraining

Maak een afspraak

Hardlopen onder professionele begeleiding, individueel of in groepen. Verbeter je coördinatie en looptechniek in de praktijk!

1 op 1

Een individuele training op maat, waarbij we ingaan op jouw specifieke vragen, klachten of problemen. Alle tijd en ruimte om jouw loopstijl onder de loep te nemen en praktische tips direct in de praktijk toe te passen. Duur: 1 tot 2 uur, afhankelijk van de behoefte.

Vraag training aan

Kleine groep

Gezelligheid troef in deze hardloopsessie voor 2 tot 5 personen. We voeren gezamenlijk oefeningen uit, waarbij er genoeg aandacht is voor individuele begeleiding en advies. Een leuke training voor kleine bedrijven of vriendengroepen. Duur: 1 uur

Vraag groepstraining aan

Clinics

Een hardlooptraining voor groepen tot 40 personen, waarbij uitleg wordt gegeven over techniek, beweging en coördinatie. Aangevuld met praktische oefeningen om de loop-techniek te verbeteren. Onze concrete en heldere uitleg geeft meer inzicht in de hardloopbeweging en vergroot het hardloopplezier. Duur: 1 tot 2 uur, afhankelijk van de behoefte.

Vraag clinic aan

Liever een adviesgesprek?

Wil je gaan beginnen met hardlopen en slim van start gaan? Voorkom blessures en maak een afspraak voor een analyse en adviesgesprek. In dit gesprek kijken we hoe je nu traint en waar de verbeterpunten liggen. Op basis van dit advies kan je zelf aan de slag of kan er een persoonlijk schema gemaakt worden om jouw doelen blessurevrij te bereiken!

Gespecialiseerd in de hardloopsport
Ervaring vanuit de wereldtop
Zowel blessure-als preventieve behandeling
Zo snel mogelijk weer presteren
1
×
Hallo, kan ik iets voor je betekenen?